Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Utvide Muligheter for Studenter er DeVos ‘ s Legacy

Utvide Muligheter for Studenter er DeVos ‘ s Legacy

Betsy DeVos brått gikk av som Sekretær for Utdanning i kjølvannet av den voldsomme tumultene i US Capitol. Hvordan skal vi oppsummere hennes arv? Til tross for begrensningene på hennes kontor for å virkelig effekt endre, hun tydelig gjort et dristig mark for et liv skiftende føre til at hun dypt mener i valg av skole.

DeVos utførelser som en av de lengste som serverer Skap medlemmer i den minkende Trump administrasjon. I løpet av hennes sikt hun holdt ut mer enn sin rettferdige andel av vitriol, for det meste drevet av flere eu-ledere som bar nag over sin politiske støtte for valg av skole på statlig nivå.

Som i februar 2017, når DeVos ble tatt i ed, 25 stater som er kombinert for å gi gavekort, skattefradrag eller sparekontoer til nærmere 400.000 elever som familier brukt ekstra midler til å velge egen utdanning. Hele hennes tid, DeVos søkt å utvide slike muligheter til enda flere elever, uavhengig av hvor de bodde.

President Trump opprinnelig kjempet på å gi $20 milliarder kroner for valg av skole. Familier i behov av pedagogiske alternativer ventet et mer detaljert forslag, selv så noen tilhengere hevet rimelig spørsmål om farene ved å strekke seg for langt og forviklinger som kan komme med føderale dollar.

Ingen plan i den størrelsen som noensinne er materialisert i den Republikanske-led-Kongressen. Federal lovgivere til slutt avduket en mindre regningen for å opprette Utdanning Frihet Stipend, men bare etter at union-vennlig Demokratene fikk ansvaret for Huset. Selv om det til slutt dømt initiativ, DeVos aldri shied bort fra rollen som mester.

Som foreslått, Utdanning Frihet Stipend ville ikke ha rørt dollar fra den føderale finansdepartementet, som ville ha brakt restriktive strenger for familier og skoler. I stedet, deres tilhengere forsøkte å oppmuntre til veldedighet for studentenes behov gjennom en $5 milliarder pool av skattefradrag. Ideen var å la stater angi parametere for hvem som kan bruke dollar, og hvordan, med den føderale regjeringen å bevilge bemerkelsesverdig bredt breddegrad.

I mindre skala tiltak for å styrke foreldrenes valgfrihet hadde en blandet posten i løpet av DeVos ‘ s tid. Takk for en bredere skatte-reform lov, familier kan nå bruke skattefritak dollar i en 529 college besparelser tenkt å dekke private K-12 undervisning kostnader. Noen stater tilbyr ytterligere skatt fordeler, som kan gjøre det lettere å ha råd til mer utdanning valg. Mens noen familier kan dra nytte av den 529 strategi, andre mangler finansielle ressurser til å gjøre det.

Studenter fra lavere inntekt familier fortsatt ansikt dvelende hindringer for større muligheter, og de kan dra nytte av endringer i føderal finansiering mønstre. To runder av coronavirus lindring, totalt nesten $70 milliarder kroner, har blitt godkjent for grunnskole og videregående skoler. Kongressen har kanalisert alle pengene gjennom den samme gamle brutt formel, som uforholdsmessig favoriserer elever i større distrikter over mindre distrikter og charter og private skoler.

Til kreditt henne, DeVos kjempet i retten, men uten hell, for virus lettelse midler som skal deles mer rettferdig med elevene i private skoler. Fremover, selv om politikere bør direkte noen andel av de neste massive federal aid package familier som mangler tilgang til in-person instruksjon eller trenger støtte for hjemme-læring utgifter.

DeVos største arbeid kan ha blitt til å snakke ut konsekvent og hardt på vegne av den primære rolle spiller foreldre i regi barnas utdanning. Spesielt, hun forsvarte den pedagogiske valg av fattige og minoritetsspråklige familier.

«Enhver familie som har økonomiske midler og myndighet til å gjøre valg er å gjøre det for sine barn,» DeVos sa, irettesetter «60 Minutes» reporter Lesley Stahl for henne uriktige anklager om Michigan charter skolen. «Jeg kjemper for foreldre som ikke har disse valgene. Vi trenger alle foreldre til å ha disse valgene.”

Over nesten fire år som leder den AMERIKANSKE Department of Education, DeVos har ruffled mer enn et par fjær. Da hun steg ned, slag over pedagogiske valg vil fortsette, spesielt på statlig nivå.

Motstandere av valget kan forventes å definere disse debattene mye som de har forsøkt å ramme henne agenda, i form av konkurrerende former for skolegang: – distriktet vs. charter, eller offentlig vs. privat. Men DeVos insisterte på at en slik tilnærming er feilplassert. «I stedet for å dele det offentlige når det kommer til utdanning, fokus bør være på endene, ikke betyr,» sa hun. «Voksne må slutte å krangle over studenter og begynne å slåss for studenter.”Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *