TREVISO-Treviso Maraton nummer 17 lover å løpe sterkt. Den modifiserte ruten, med færre kurver og reduksjon av smussbanen fra ti til tre kilometer, vil sikkert favorisere de som “må” holde tidsprøven under kontroll, for et konkurransedyktig ytelsesnivå. Men søndag 27. Mars 2022 vil det også være plass til de som ikke er kjent med 42.195 km, men ønsker å leve en dag med sport og moro, i friluft, som hovedperson. Takket være samarbeidet Med Sphera Holding Group, Radio compani Arrivano Ti Miles Og Radioo , to morsomme motorsport virkelig åpen for alle.

De som allerede kjører, kan prøve seg På Ti Miles, et 16 kilometer forslag som vil ta deltakere for de første kilometerene i hovedstaden, deretter mot Silea for å gå tilbake til Prato Fiera langs Restera. Et arrangement for løpende entusiaster som imidlertid ikke har Dronningens avstand på veien på beina, men som fortsatt vil kunne utfordre seg selv og, en gang i målstreken, også vinne løpsmedaljen. The Run det er i stedet en 7 kilometer lang by åpen for alle, unge og gamle, foreldre og barn, venner og venner, besteforeldre og barnebarn. Den perfekte muligheten til å oppleve de store følelsene som bare en maraton kan gi.

Og så, i stedet for å vente på parterre Av Prato Fiera for Mesterne av principe-rase på søndag, kan alle bli involvert, med en tur eller et fritt løp som beundrer De historiske arkitektoniske skjønnhetene I Treviso og landskapet i den siste strekningen langs Sile. Og etter “innsats” og gleden av å gå i noen av de vakreste hjørner Av Marca Trevigiana også adrenalin applaudere vinnerne på målstreken. “Samarbeidet Med Radio comp nata ble født allerede i 2019, entusiasmen og ønsket om moro var håndgripelig, målet var å involvere hele byen med forslag ikke bare konkurransedyktig, men også frisk og glitrende som er radio comp e – Kommentarer Aldo Zanetti, eneste administrator Av Maratona Di Treviso-Covid har blokkert oss i to år, men vi kommer tilbake til feltet med et ønske om å gi alle en bekymringsløs hendelse, som tillater oss, åpenbart respektere alle helse protokoller på plass, for å gjenvinne besittelse, trygt, av sport og utendørs bevegelse, kombinere viktig konkurransedyktig innhold og skjønnheten i å flytte og være godt”.

Entusiasmen og energien vil gjennomsyre hele “Radio Og Radio Selskapet Wow vil delta aktivt i den 17. utgaven Av Treviso Marathon, en hendelse som kombinerer sport, underholdning, kultur og forbedring av territoriet, alt sammen ledsaget av et ønske om å være sammen og å tilbringe litt tid i friluft-sier Mattia Comin, utgiver Av Denne Gruppen Sphera Holding, eier Av Radioselskapet, Radio Padova, Radio 80, Radio Easy Network Radio Valbelluna Radio Og Wow – de to løpene åpne for alle vil ta navnet Radio Company, som ble født i 1987 har vært i stand til å skjære ut en ledende rolle i rangeringer og bli et referansepunkt for fans av nye trender, Og Radioo Treviso Marathon vil være en mulighet til å bringe våre radioer til folk igjen, på en morsom måte med sikte på å gjenvinne friheten til å være sammen og tilbake til mye ønsket normalitet”.

Treviso Marathon: Ti Miles Og Løp, racing for alle

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published.