TREVISO-tredje tricolor hendelse i så mange uker For Trevisatletica. Etter det italienske mesterskapetsun uniores e promesse av 6. og 7. februar og National Review students last
Tre utovere Av Trevisatletica i strid. Francesco Marconi vil se etter plass i de 60 hindringene. Han presenterer seg med den nye personlige rekorden, 8 ” 21 signert 22. januar I Padua (hundre bedre enn den gamle posten, dateres tilbake til 2015) og med bevisstheten om å ha funnet den beste tilstanden etter en alvorlig skade: Absolutene kan være muligheten for en ny forbedring, noe som ville bekrefte francesco tilbake til de høyeste nivåene.

Den Blå Riccardo Tamassia kunne velge mellom 800 og 1500 meter: han bestemte seg for det korteste løp, hvor nylig (12. februar I Padua) løp han i 1 ‘ 49 ” 91, hans beste ytelse noensinne innendørs. Formen er der, som det fremgår av 3 ‘ 43 ” 71 laget sist søndag, alltid I Padua, på 1500-tallet. Det må bli brukt i et løp som lover å være vanskelig, med flere utfordrere for medaljer. Selv Om Riccardos erfaring og personlighet kan gjore en forskjell.
Samantha Zago endelig kvalifisert for 400 meter. Den to-tiden finalist På European U-23 I Tallinn 2021 (400 og 44400) er annonsert i vekst: hun har en stab på 53 “99, datert 2021, og i år har hun kjørt i 55” 03. Den glødende atmosfæren Til Absolutene, sammen med sitt store konkurransedyktige temperament, kunne presse azzurrina mot en ytelse som også ble innrammet under den kronometriske profilen. Trevisatletica er klar til å støtte sine tre standardbærere i den høyeste Nasjonale Anmeldelsen.

Trevisatletica, i tre på absolutt innendørs Av Ancona

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published.