Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Stor Høyning: Texas Vil Gi Topp Lærere $100,000

Stor Høyning: Texas Vil Gi Topp Lærere $100,000

n a flytte for å skape pedagogiske egenkapital, Texas er satt til å tilby noen av de beste lærerne mer enn $100 000 årlig, og belønner dem for arbeid i staten fattigste skoler der COVID-19 har herjet samfunn som resulterer i måneder, om ikke år, av læring tap.

«Vi trenger vår beste lærerne til å være i stand til å gjøre dette arbeidet,» San Antonio ISD Knytte Leder av Strategi, Talent og Innovasjon Mohammed Choudhury sa. «Vi trenger dem til å utvide sitt arbeid og sin ledelse utover klasserommet for å ikke bare være i stand til å gå utover COVID-19, men for å bygge tilbake bedre.”

For de 193 lærere i San Antonio utpekt til å lede dette arbeidet, som kan bety ekstra dager av intervensjon i løpet ferie pauser i løpet av skoleåret, og veiledning etter skolen og i løpet av sommeren.

Flere Texas skolekretser allerede kjørt lignende master lærer programmer, eller lignende insentiver som betaler lærere ekstra stipends knyttet til sin ytelse i klasserommet.

Den nye tilførsel av statlige midler fra Texas Utdanning Byrå Lærer Insentiv Tildeling vil ikke bare øke eksisterende stipends, men fundamentalt bøye begrepet «incentivlønn» mot egenkapitalen ved hjelp av en utbetaling struktur som belønner arbeid gjort av gode lærere i høy fattigdom skoler.

Det er et uvanlig trekk for en stat som knapt kjent for progressivism, en frukt av en uvanlig samarbeidende Lovgivende forsamling i 2019. Etter stat Demokratene fikk betydelig sitteplasser i 2018 mellomvalgene, den Lovgivende forsamling gått Hus Bill 3, legge til 11,6 milliarder dollar til offentlige skoler. I dag, gjennomsnittlig lønn for alle lærere i Texas er $57,641.Den nye loven opprettet Læreren Insentiv Tildeling – med utbetalinger på $3000 til $32,000 per lærer. Mens incentivlønn er en favoritt konservative reform strategi, stipend er progressive strukturen er uvanlig for Texas, der Republikanerne kontrollerer begge kamrene i den Lovgivende forsamling.

Allerede, Choudhury sa, potensial til å tjene en heftig stipendet er å tiltrekke oss nye talenter fra andre distrikter og slik at distriktet for å holde på sin nummer én ressurs for barn.

«Det er bygget på det vi vet, hendene ned,» sa Choudhury, «Sette til side noen andre dikkedarer. Den voksne i foran i klasserommet er den mest viktig person i barnets liv inne i skolen.”

I San Antonio ISD disse rockstar lærere vil være nødvendig å arbeide en ekstra fire timer hver uke, og en ekstra 20 dager per år. Dette vil sette dem i forkant av distriktets COVID-19 utvinning innsats.

For å sikre at pengene strømmer til den høyeste trenger skoler, er staten ved bruk av egenkapital-fokusert guardrails hele utbetaling prosess.

Først distriktene må sende inn sine forslag lærerevaluering retningslinjer til Texas Utdanning Byrå. I stedet for å bruke ett år standardiserte testresultater, som er nesten alltid høyere i rikere skoler, for å måle lærerens ytelse, planene må omfatte både vekst tiltak og observasjoner i klasserommet. Vekst tiltak kan enten være en forbedring i standardiserte testresultater år-over-år, eller andre kvantitative mål som er satt av distriktet. Ved å vektlegge vekst, staten beveger seg bort fra kriterier som konsekvent favør velstående skoler, og ser mer mot hvordan en lærer har brakt hans eller hennes elever sammen over tid.

Så langt 82 distrikter og charter skoler har blitt godkjent, eller er i prosess for å motta midler fra Læreren Insentiv Tildeling.

Når staten godkjenner evaluering plan, distriktet aksjer en liste over lærere som oppfyller kriteriene for «anerkjent» «eksemplarisk» eller «master» – betegnelsen, sammen med skolen, hvor som lærer fungerer. Hver skole faller inn i en «tier» av fattigdom basert på en statewide skala. Lærere generere finansiering for distriktet basert på deres betegnelse og tier av skolen, der de underviser.

Staten utgivelser tildelte midler til skoleetaten i en lump sum med kravet om at 90% av pengene må brukes på en av de ansatte ved skolen, hvor det ble generert. Dette sikrer at penger som er ment å gå til dårligere studiesteder faktisk blir det.

«Læreren Insentiv Tildeling er ikke et stipend. Det er en forpliktelse til å skifte kulturen i ditt distrikt,» Choudhury sa. «Det tok historisk urettferdighet opprettet av segregering og konsentrert fattigdom og snudde det til, for de distrikter og skoler, en kant til å rekruttere de beste lærerne.”

Akkurat nå, den gjennomsnittlige læreren lønn i San Antonio ISD er $57,000. Lærere med høyest betegnelse på San Antonio ISD er lavest inntekt skoler vil gjøre en ekstra $26,500 dette året. På distriktets høyeste inntekt skoler, det største stipendet vil være $18,500. Med ekstra stipends fra klubber, avdeling ledelse, og friidrett, noen lærere vil nå gjøre over $100 000.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *