SPRESIANO-stor fest dedikert til sykling planlagt for søndag 27 februar I Sentrum Bandie Av Spresiano, på forslag Fra Alessandro Ballan (bildet), og med godkjenning Av patron Remo Mosole for en dag dedikert til to hjul, og med den hensikt å fornye møtet hvert år.

Mange utøvere Av Uc Trevigiani vil møte starter på 9.30 am På Bandie for en tur alle sammen, iført de gamle team jerseys.

Kl 10.00 er den offisielle avgangen satt, for å møte Montello i sine mest historiske grep og returnere kl 12.00.

Samtidig på 10.00 vil finne sted den åpne da da

Fra 12.00 feirer vi ankomsten av pedaling av e atleti-idrettsutøvere, som vil være testimonials og fortelle sine mest fremtredende handlinger under den offisielle presentasjonen av de førti idrettsutøvere I Mosole Sports Group (27 idrettsutøvere i den svært unge kategorien og 13 nybegynnere): det vil sikkert være et øyeblikk av stor følelse for disse unge idrettsutøvere, som vil kunne konfrontere de store mesterene og ta bilder sammen.

Blant de store som er tilstede skiller Seg Ut Alessandro Ballan (verdensmester i sykling i 2008 I Varese og vinner av flanderns tur i 2007), Enrico Franzoi (verdensmester i cyclocross under 23 i 2003 I Monopoli), Marco Endrizzi, Mattia Turrina, h

Stor forventning også for Ankomsten Av Daniele Pontoni (to ganger cyclocross verdensmester i 1992 og 1997), og atleta cyclocross og MTB idrettsutøver og Nå Teknisk Kommissær For Cyclocross landslaget fra juli 2021.

Fraværende berettiget Francesco Chicchi, Manuele Boaro Og Franco Pellizzotti for arbeidsforpliktelser.

Remo Mosole vil ønske utøverne velkommen med stor entusiasme og fervor, for å huske sammen de herligheter og anekdoter som kom under hans presidentskap I UC Trevigiani som varte fra 18.November 1995 og til 2013, og som så laget triumf med 516 seire mellom vei, kryss og spor. Under hans presidentskap triumferte Det Hvite og blå laget også med Tre runder I Veneto, Tre runder I Italia og to Vm (på veien med bønner og i cyclocross med Franzoi). Vi husker også de ekstraordinære 62 seirene som ble oppnådd i 2011-sesongen, og scudetto tricolore i 2012. OT

Reunion av sykkelmestere På Le Bandie centre

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published.