Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Rand Paul, som serverer opptil et alternativ student lån fikse konservative bør støtte

Rand Paul, som serverer opptil et alternativ student lån fikse konservative bør støtte

Det er vanskelig å klandre dem, og ser som den gjennomsnittlige college graduate nå forlater campus $30 000 i gjeld. Men dette misnøye betyr at hvis Republikanerne ikke klarer å svare, og tilbyr opp meningsfulle løsninger, velgerne vil uunngåelig drive videre mot den utstrakte armer av «gratis college» støttespillere og student lån bailout talsmenn for eksempel sosialister Rep. Alexandria Ocasio-Cortez og Senatoren Bernie Sanders.

Selvfølgelig, Republikanerne og fornuftig liberale både er riktig å påpeke rikelig feil i «gratis college» forslag, regressive politikk som ville beløpe seg til en regjering som støtte til den øvre klassen. Så, også, det er verdt å merke seg, og som hevder at studielån «krise» er overdrevet, for å si det mildt, selv om det er et alvorlig problem. Men kritikerne må gjøre mer enn bare dette, og vi må tilby våre egne løsninger for montering college kostnader. Heldigvis, Senatoren Rand Paul er ledende måte.

Kentucky Republikanske annonsert et nytt forslag tirsdag som ville reformere måten studenter, nyutdannede og deres familier spare penger og betale for høyere utdanning. Men i motsetning til hva sosialister som Sanders og Ocasio-Cortez har gitt opp, Paul ‘ s plan vil hjelpe elevene å betale for sin egen utdanning snarere enn å skyve regningen over på en allerede belastet skattebetalerne.

Hans regning, Høyere Utdanning Lån Tilbakebetaling og Forbedret Avgang Handle, eller HELPER Handle for kort, ville gjøre det mulig for studenter, familier og arbeidsgivere til å sette til side penger gjennom skattefritak 401(k) planer og deretter bruke pengene til å betale både for høgskolen og nedbetale studielån.

Slik det er nå, arbeidstakere må betale ned sine lån med sin inntjening etter at regjeringen har kuttet bort på sine paychecks gjennom hva som føles som uendelig skatt på lønn, inntekt, og mer. Men det HJELPER Loven ville tillate ansatte å ta ut opp til $5,250 per år fra sin pre-skatt 401(k) plan for å betale for sine lån eller høyere utdanning utgifter.

Ifølge Paul ‘ s office, betyr dette at «hvis to foreldre og deres college-bundet barn hvert lagt til side den maksimale mengden av $5,250 per år, som ville gjøre en sum av $15,750 før skatt dollar per år tilgjengelig til å betale for college.”

Dette kan alle høres ut som abstrakt matematikk, men i praksis kan det gjøre det mye enklere for arbeiderklassen og middelklassen familier til å ha råd til å sende sine håpefulle studenter til høgskolen. La meg forklare.

Å betale for $15 000 i college-relaterte utgifter som tidligere ville ha krevd noen familier å tjene $20,000, $25,000, – eller mer, slik at de vil ha som $15 000 til venstre etter skatt. Under denne regningen, ville de ikke trenger å betale skatt på penger. De vil bare nødt til å tjene $15,000 til å betale $15,000. Så, de ville være i stand til å betale for mer college eller nedbetale mer lån uten faktisk å ha for å tjene mer penger — i hovedsak, deres evne til å ha råd til college vil umiddelbart øke.

Likevel, legg merke til den viktige forskjellen mellom Paul ‘ s plan og de som er foreslått av hans sosialistiske kolleger i Kongressen: selvforsyning versus regjeringen avhengighet.

Sanders og hans pal Ocasio-Cortez ville ha skattytere razzia i å betale for alles utdanning, selv grader av de fra millionær familier som kunne betale sin egen måte. I motsatt fall, Paul plan får regjeringen viktigst av alt, de amerikanske skattemyndighetene (IRS — ut av veien for å hjelpe vanskeligstilte Amerikanere løfte seg selv opp.

Selvfølgelig, ingen lovgivning som er perfekt. Ikke alle har tilgang til en 401(k), og denne planen ville redusere statens skatteinntekter i en tid da vi er $23 milliarder i gjeld. Men for å motvirke disse problemene, Paul ‘ s bill inneholder bestemmelser som vil oppfordre arbeidsgivere til å tilby 401(k)s til sine ansatte. Så, også, senator har påpekt rikelig med områder for å kompensere for inntekter tap med utgiftskutt. Takk til Paul ‘ s «Avfall Rapporter,» vi vet for å begynne å kutte med $22 millioner regjeringen brukt på å forbedre kvaliteten på serbisk ost og andre groteske eksempler på avfall.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *