Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Pennsylvania charter skoler ansikt kutt i governor ‘ s utdanning-fokusert forbruk plan

Pennsylvania charter skoler ansikt kutt i governor ‘ s utdanning-fokusert forbruk plan

(The Center Square) – Gov. Tom Wolf ‘ s $37.8 milliarder kroner utgifter forslag prioriterer en $2 milliarder økning i offentlig utdanning støtte til å takle falleferdig skole bygninger, stagnasjon lærer lønn og sviktende prestasjoner blant vanskeligstilte studenter.

Men charter skolen, og 170,000 studenter de tjener over staten ville se sin finansiering kutt under governor ‘ s plan gjennom en politikk som standardisere undervisning priser og minske mengden enkelte distrikter betale.

«Til slutt vil vi være i stand til å fullt og ganske fondet hver skole, i hver skolekrets, i alle deler av commonwealth,» Wolf sa under sitt årlige budsjett-adresse onsdag. «Å sette alt dette finansiering gjennom rettferdig finansiering formelen betyr at sliter skoler vil til slutt få de ressursene de trenger, uten å ta bort fra skoler som allerede er tilstrekkelig finansiert.”

Wolf ‘ s kommentarer referanse et 2016 revolusjonere til statens utdanning finansiering formel som prioriterer vanskeligstilte studenter. I stedet for bare å lede nye bevilgninger gjennom formelen, sysselmannen ønsker å presse alle av $8,1 milliarder kroner han foreslår å bruke penger på offentlig utdanning gjennom det, drastisk skiftende bevilgninger over stats 501 skolekretser. Han sa: $1.35 milliarder kroner i skatteinntekter fra den foreslåtte tur ville «gjøre hel» distriktene som står i fare for å miste finansiering under den nye tildeling.

Det er bare en av guvernørens mer kontroversielle ideer – på toppen av en $3 milliarder personlig skatt fottur – for å løse ulikheter i skolen finansiering. Kritikere har lenge hevdet at tvilsom praksis og sviktende test karakterer ikke rettferdiggjøre den stadig økende kostnadene for charter undervisning som distriktene må betale, som administrasjonen sier områder hvor som helst fra $9,170 til $22,300 per student.

«Gov. Wolf’ s charter skolen reform plan er et vesentlig skritt mot slike reformer som PSEA har vært oppmuntrende for år,» sa Rik Askey, president av Pennsylvania State Education Association, statens største teachers’ union. «Det er lange siste gang som vi finansiere charter og cyber charter skolen på en måte som er rettferdig, gjennomsiktig og ansvarlig. Vi ser frem til å samarbeide med guvernør og lovgivere til å utforske hvordan vi kan oppnå det.”

Men valg av skole talsmenn sier forslaget vil kutte $130 millioner kroner fra charters i en tid da deres påmelding statewide økt med kr 20 000. Wolf ‘ s samtale for å fordele alle spesialundervisning finansiering gjennom statlige formel – ikke bare pengene bevilges siden 2015 – vil resultere i en annen $99 millioner reduksjon, sa Jessica Hickernell, talsperson for Pennsylvania Coalition for Offentlig Charter Skolen.

«Vi tror faktisk at det er et lavt estimat,» sa hun. «Det ville kutte spesialundervisning midler per elev i halvparten i Philadelphia alene.”

Wolf sa oppdateringen løser et foreldet forutsetning om at 16 prosent av alle elevene i båter kvalifiserer til spesiell utdanning tjenester. Men, Hickernell sa, tradisjonelle offentlige skoler ikke vil se en endring i hvordan deres spesialundervisning dollar som er tilordnet.

«Mens sysselmannen kan kalle dem ‘sparing’ de er ikke,» sa Crystal Porter, foreldre til en spesiell utdanning student ved Mestring Charter School i Philadelphia. «Dette er massiv direkte kutt til det meste Svart og brun barn i Philadelphia. I navnet til egenkapital, sysselmannen er å kutte halvparten av finansieringen av våre mest sårbare elever som min sønn. Hvordan er det rettferdig?”

Republikanske ledere i Hus og Senatet likeledes panorert budsjettforslag som døde ved ankomst. I stedet, President Pro Tempore Jake Corman, R-Bellefonte, Utdanning Komiteens Flertall Leder Scott Martin, R-Lancaster, og Senatoren John DiSanto, R-Nye Bloomfield, kunngjorde planer for sin egen skole finansiering bill – Excellence in Education for All Handling.

Den kommende bill ‘ s prioriteringer omfatter utvide skatt kreditt-stipendordninger – av som guvernør har søkt å begrense i løpet av sine seks år i kontor – og utvider andre veier for valg av skole, fra charter til «education learning pods.”

Demokratene og Ulv vil trolig motstå en slik politikk som er skadelig for offentlige skoler, selv allerede hemmet av de stigende kostnadene for charter undervisning, personlig verneutstyr og sosiale distansere krav. Sysselmannen på onsdag skylden uforutsigbare charter undervisning priser for å tvinge lokal eiendomsskatt turer – en kritikk som PCPCS administrerende DIREKTØR Lenny McAllister sier «scapegoats» barn i charter schools.

«I Philadelphia, Wolf’ s forslag ville føre school district studenter mottar dobbelt så mye støtte for sin spesialundervisning tjenester enn elever med de samme behovene som deltar på en offentlig charter skolen,» sa han. «Over 25 prosent av alle barn i Philadelphia delta på en charter skolen. Hvorfor skal de få mindre?”Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *