Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Nytt Lovforslag Kan Flordia Universiteter til å Sponse Charter Skoler

Nytt Lovforslag Kan Flordia Universiteter til å Sponse Charter Skoler

TALLAHASSEE, Florida. – Senatet på mandag gikk et tiltak som kan føre til statlige høgskoler og universiteter sponse charter skolen.

Senatorer stemte 29-11 å godkjenne regningen (SB 1028), som ville tillate høyere utdanningsinstitusjoner, etter å ha mottatt klarsignal fra Avdeling for Utdanning, for å anmode programmer for charter skolen.

Statlige høgskoler nå er tillatt å jobbe med skolekretser for å utvikle charter skoler som tilbyr videregående utdanning, og en mulighet for elevene til å motta knytte grader på eksamen.

RELATERT: Skolen kupong utvidelsen kommer til å DeSantis

Høgskolene kan sponse en charter skolen under visse betingelser. Sen. Shevrin Jones, D-West Park, spurte under en debatt i forrige uke hvorfor regningen er nødvendig hvis en sti som allerede eksisterer for høyskoler til å sponse skoler.

«Det virkelig er opptatt av effektivitet. Det er områder hvor det (er) høgskoler som ønsker å gå inn i flere jurisdiksjoner. I stedet for å måtte gå jurisdiksjon ved jurisdiksjon,» bill sponsor Travis Hutson, R-St. Augustine svarte. «De kan nå bare gå direkte til staten.»

Regningen ikke ville begrense antall charter skoler som institusjoner kunne sponsor, Hutson sa. Blant andre ting, charter skolen sponsorer er ansvarlig for å godkjenne eller nekte charter programmer, overvåkning av charter schools’ på vei mot mål, og overvåke konsernets finansielle resultater.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *