Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Lærerne Fortjener Vår Takknemlighet Hver Dag

Lærerne Fortjener Vår Takknemlighet Hver Dag

Dette siste året COVID-19 pandemi har påvirket alle deler av vårt samfunn, kanskje noe mer tydelig enn utdanningssektoren. Til tross for den massive forstyrrelser forårsaket av COVID-19, lærere har holdt ut, med det beste av studenter på toppen av deres sinn. De fortjener en enorm mengde takk, så vel som fortsatt støtte fra alle oss til å bære på i denne utfordrende miljø. Takknemlighet for lærere bør ikke vare bare en uke – de må hele tiden føle vår takknemlighet.

Lærere iboende trives i et travelt klasserommet, bygge relasjoner med elevene sine og være katalysatoren for de «lyspære» øyeblikk. Når skolene er stengt i løpet av våren 2020, og den brå bytte til ekstern læring var spesielt utfordrende for lærere, som jobbet gamely å opprettholde forbindelser med elevene mens du sjonglerer personlige stammer fra pandemien. Høsten 2020, og de fleste lærere velkommen nye studenter over Zoom eller en annen digital plattform. Dette var nytt, og prøver å bygge et forhold gjennom en skjerm.

Etter å ha vært lærer meg selv, jeg vet bare hvor mye lærerne skal være lettelse opp på for både instruere barn og gi sosial og emosjonell støtte. De fleste gjør dette med medfølelse og de beste intensjoner. Siste våren, når foreldre og omsorgspersoner ble kastet inn i rollen som lærer når skoler overført online med lite eller ingen forberedelse, overveldende følelser, var at lærerne var superhelter. Ved å falle, men foreldre var utslitt, at du trenger en pause, og bekymret om deres barn ikke er blomstrende hvis de ikke komme tilbake til i-person lærer på skolen. På den tiden, mange lærere følte bakvasket og ofres for å uttale sin bekymringer om å være i et klasserom når så mye forble ukjent om overføring av coronavirus.

Til tross for gyldig bekymringer om helserisiko forbundet med retur, lærere likevel rose til anledningen, og gjør alt de kunne for å støtte barna i deres kostnad, uansett modus for levering, og i ekstraordinære situasjoner. Lærere frem av student homes å la elevene vite at de var savnet, fikk kreativ med PE klasser, og hevet midler for å mate sine mest sårbare elever. Dette er bare noen få av utallige utrolige eksempler på hva lærerne har gjort for å holde barn beveger seg forover under disse utfordrende tider.

I løpet av Lærer Takknemlighet Uke, mange statlige og føderale politikere hedret lærere, og i mange stater, lærere ble prioritert for vaksinen, men mye mer må gjøres for å støtte lærere og gjøre undervisning i en bærekraftig karriere, blant annet gi bedre arbeidsforhold, mindre stress, og en levende lønn.

Fra bunnen av hjertet mitt, jeg ønsker å takke lærere til alle som de har gjort i løpet av det siste året, og alt det som de vil gjøre i fremtiden for å hjelpe barn å lykkes. Og nå er det opp til oss å gi lærere støtte de trenger for å trives i sin avgjørende yrke.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *