CORNUDA – en total nedsenking i naturen og landskapet i Asolan Åsene. I femti år er Duerocche slik. Et løpende show mellom fantastisk utsikt og suggestiv historisk utsikt.

Det halve århundre faller nettopp i 2022: den langlivede treviso-hendelsen ble født faktisk på slutten av vinteren 1972. Og det er fint å tenke at en så viktig bursdag kunne falle sammen Med en utgave Av Duerocche som ikke ble straffet av helsesituasjonen, etter i 2021-den femtiende utgaven – ble arrangementet arrangert med reduserte tall og et revidert organisasjonsformat på grunn av pandemien.

For 2022-utgaven, planlagt i nøyaktig to måneder, søndag 24 og mandag 25 April, vil Duerocche foreslå fem forskjellige avstander og seks mål. Arrangementet vil også komme tilbake for å være åpen for ikke-agonister, og dermed gjenoppdage den autentisk populære ånden som har preget den siden den ble født.
Søndag 24. April vil løpe på ruten til den historiske Duerocche: 15 km Fra Asolo Til Cornuda, med en positiv forskjell i høyde på 720 meter. Først klokken 15.30 starter det ikke-konkurransedyktige løpet. Da, klokken 20.30, vil det være opp til konkurranseprøven som derfor vil være om natten, for å ytterligere forsterke sjarmen til asolan-Åsene.

Resten Av Duerocche 2022-programmet finner sted om morgenen mandag 25. April. Trailentusiaster vil kunne velge mellom to løp, 51 km med en total stigning på 2660 meter og 22 km med en stigning på 960 meter. Det er også to klassiske langrennsruter på 6 og 12 km, åpne for alle.
Settet med seks løp vil ha et betinget antall deltakere: 6250 totalt. Delt som følger: 450 i 51 km, 700 i 22 km, 2500 i 12 km, 1900 i 6 km. For de to lørdagstestene: 400 i de ikke-konkurrerende 15 km og 300 i de konkurrerende 15 km om natten.
“Målet – Forklarer Manuel Menegon, president for organisasjonskomiteen – er å bringe arrangementet tilbake til deltakelsesnivåene som har preget sin nyere historie, før pandemien kom. I samme retning går også valget om å bringe tilbake tyngdepunktet av arrangementet, inkludert målet, i via della Pace, etter at arrangementet i 2021 hadde flyttet Til Piazza Giovanni. Det vil Være En Duerocche med store tall, selv om fortynnet over to dager, og som i alle fall vil finne sted i henhold til protokollene som vil være i kraft i den perioden: sikkerhet først og fremst”.
Det vil også være, som tradisjonen har det, en to store merker: 2021-utgaven har sett blant hovedpersonene, på de ulike avstandene, forskjellige stjerner av løpet i et naturlig miljø: Fra Andreas Reiter til Marco De Gasperi, Fra Elisa Desco Til Valentina Belotti. Idrettsutøvere som i sin karriere har kuttet de høyeste målene I Fjellkjøring og terrengløp.
Og igjen i år er det lokaler for en kvalitetshendelse fra et teknisk synspunkt. De to lengste løpene, 51 km ultratrail og 22 km trail, vil også kvalifisere tester For Umtb-Serien

La Due Rocche feirer 50 år

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published.