Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Kan California tåle en lærer avgang boom?

Kan California tåle en lærer avgang boom?

Tidligere dette året, California State Lærere Retirement System utstedt en illevarslende uttalelse: lærer avgang i California er anslått til å treffe nesten record-breaking høyder i 2021.

Uttalelsen, som kom i form av en februar blogginnlegg, sa at tallene vil være nesten like ille som år etter den Store Resesjonen når mer enn 16,000 lærere trakk seg tilbake.

Mens kortsiktige effekter er det merkes i noen områder, i mange skolekretser tsunamien av avgang er knapt å registrere deg som en krusning. Mens intervjuer med administratorer, lærere, og flere eu-ledere ikke male et rosenrødt bilde av situasjonen, det er heller ikke forventet å være lammende.

Fremont Unified rapporterte ingen signifikant forskjell mellom antall pensjonister i år i forhold til i fjor. På Long Beach Enhetlig, som har rundt 12.000 ansatte, pensjonering i løpet av de siste to år økte fra 95 til 113. I Elk Grove Enhetlig, det har blitt færre sertifisert avgang i år enn den forrige. På Oakland Enhetlig, avganger er høyere enn de har vært i de siste årene, men bydelen er raskt å fylle ledige stillinger.

«Vi beholde flere mennesker enn noensinne,» sa Sarah Glasband, direktør for talent utvikling, rekruttering og bevaring for Oakland Enhetlig. På jakt til høsten, Glasband sa hennes distrikt er å rekruttere aggressivt for å sørge for at skolene er fullt bemannet, og de har allerede fylt flertallet av åpne posisjoner.

Mange flere lærere kunne fratre ved slutten av skoleåret. Men den første bølge allerede skjedd i andre halvdel av 2020, som så en 26% økning i avgang i samme periode fra forrige år, i henhold til CalSTRS.

David Fisher, president i Sacramento Byen Teachers Association, sa hans byen har vanligvis 60 til 70 avgang årlig, men dette året har allerede sett 110, og han forventer mer ved slutten av skoleåret. Fisher mener noen lærere støtte opp sin pensjonisttilværelse tidslinjen i begynnelsen av pandemi når de innså at det ville være en brutal slog.

«Fra folk vi har snakket med, ville de si:» jeg var nødt til å holde ut et par år til, men jeg er ute av her,'» Fisher sa. «Det er ikke verdt den ekstra liten bump på din pensjon hvis du ikke er fysisk eller mentalt også.”

Påmelding synker
Mens distriktene generelt ikke har opplevd avgang som et alvorlig problem det siste året, flere administratorer sa at de ble overveldet av det store antallet av lærere som sluttet eller som er overført under pandemien.

San Mateo County Superintendent av Skoler Nancy Magee sa noen av hennes distrikter har blitt hardt rammet så mange lærere venstre for å være nærmere familien. Burlingame, for eksempel, hadde dobbelt så mange lærere forlate under pandemien enn i et gjennomsnittlig år.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *