Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvorfor Kan Vi ikke Lære Elevene til Høyere Standarder i Offentlig Utdanning?

Hvorfor Kan Vi ikke Lære Elevene til Høyere Standarder i Offentlig Utdanning?

I sin nye bok, Utover Standarder, USC førsteamanuensis Morgan Polikoff hevder at virkningen av standarder bevegelse i offentlig utdanning har blitt undergravd av lokale lærere’ unnlatelse av å levere konsistent høy kvalitet på pensum i landets klasserom. Redaksjonell Direktør Phyllis W. Jordan snakket med Polikoff, en læreplan ekspert og en FutureEd seniorforsker, om hans ta på standarder for bevegelse og hvordan man skal oppnå bevegelse er viktig mål å utdanne mange flere studenter til høyere nivåer.

Du starter ut boken din og erklærte at standarder bevegelse er en fiasko. Hvorfor tror du det ikke?

Standarder har unnlatt å øke prestasjon, fordi de ikke har blitt gjennomført. Og hvorfor har standarder som ikke er blitt implementert? Første, ber vi lærere til å bli eksperter i å lese og tolke standarder, gå ut og identifisere undervisningsmateriell til å justere med disse standardene, og deretter implementere disse materialene i klasserommet. Og nesten på sitt ansikt, dette er ikke en måte at du kan få standarder som skal være implementert i alle slags konsistent måte. Du har 3 millioner lærere å gjøre dette møysommelige arbeidet med å prøve å tolke standarder, som er ofte ganske forvirrende.

Lærere ofte får lite eller ingen veiledning på undervisningsmateriell, verken fra staten eller fra sitt distrikt. Det er svært liten forventning om at de selv bruker slike materialer. Målet med standarder bevegelse er virkelig å få konsistent implementering. Men tydeligvis, det er ikke kommer til å skje når du har fått millioner av lærere med relativt lite støtte og relativt lite veiledning å gå ut og gjør disse beslutninger uavhengig av hverandre. Det er ikke en bane til konsistent implementering av noe.

Jeg ble rammet av en figur du hadde i din bok om hvor mange lærere bruker materialer av internett til bruk i klasserommet og hvordan de kan forme sine egne læreplaner.

Lærere i USA supplement mye. Lærere kan du gå til Google, lærere gå til Pinterest. Vi vet dette. Og jeg tror ikke du kan, eller bør si til lærerne, «Du kan ikke tillegget.»Men vi kan tenke på måter å oppmuntre lærere til å supplere produktivt, på måter som støtter den generelle delen av læreplanen snarere enn potensielt undergraver det. Vi har alle sett på disse historiene, det er en en uke, om noen forferdelig leksjon at noen lærer implementert, og det er noen veldig støtende ting om slaveri eller noe sånt. Og de er ikke alltid fra kjernen lærebok, men fra noen supplerende materiale nettside eller til og med gått på fra en kollega. Det bør ikke skje.

Hvorfor skjer dette?

Hvis du snakker med lærere om hvorfor de supplement, som er langt den viktigste grunnen er for å engasjere studenter og trolig den nest viktigste grunnen er for elevene å øve ferdigheter, spesielt i matematikk. Som forteller meg at deres core materialer er fallende kort. Deres kjernekompetanse materialer, de føler, er ikke engasjerende nok til sine studenter. Og det kan være fordi de ikke er kulturelt passende for deres studenter eller relevant for den slags elever de tjener, men det kan være på sin kjernevirksomhet materialer heller ikke hva de mener er tilstrekkelig praksis for studentene til å utvikle viktige prosessuelle kunnskap som de trenger virkelig å få mer konseptuelle ting.

Hva kan distrikt eller statlig lederskap gjøre for å unngå dette?

Hva vi har funnet ut er at du virkelig trenger en klar og sammenhengende syn. Distriktet har til å tro at kjernen materialer er viktig, er å bygge lærer buy-in for dem core materialer gjennom å inkludere dem i utvelgelsesprosessen og høre lærernes stemmer når de sier at dette er eller ikke fungerer.

Enkelt sagt, du må klare forventninger om hvor mye lærerne kommer til å bruke materialet. Det betyr ikke at et skript, men det betyr at det er ikke bare, «Her er den boken, og jeg bryr meg ikke om du bruker det.”

Utover inkonsekvens over rekkene av lærere, peker du til uoverensstemmelser på tvers av skolekretser.

Høyre. Folk som kom opp med ideen om standarder var rett i at desentralisering og mangel på klare retningslinjer og mangel på strukturelle støtter var store problemer i Amerikansk utdanning. Men da de hadde egentlig ikke prøve å fikse det problemet. Vi har fortsatt 13,000 skolekretser, har vi fortsatt har, i de fleste stater, svært lite veiledning for hva slags materialer, videregående skoler skal ta i bruk. Og vi har fortsatt i de fleste distrikter relativt lite veiledning for hva lærere bør gjøre.

Lokal kontroll er en del av problemet?

Denne desentraliseringen problemet er virkelig i hjertet av mange av våre utfordringer i utdanning akkurat nå. Pandemien er den siste eksempel på utfordringer av desentralisering og på hvilke måter vår slags troskap mot lokal kontroll ender opp med å belaste lokale aktører, lærere og skole-distriktet ledere og forlater å sortere svært varierende og særegne politiske beslutninger som kan være til beste for barna

Vi får resultater som er over hele kartet og resultater som ærlig, nesten alltid uforholdsmessig skade for de mest vanskeligstilte studenter. Det bidrar også svært dramatisk for disse egenkapital problemer som vi alle er så fokusert på akkurat nå. Vi trenger å ha noen alvorlige diskusjoner om hvilken grad av lokal kontroll er rett, hva riktig rolle for staten versus lokale aktører—særlig for departementene for utdanning, som er der jeg tror de fleste av tiltak bør være. Og pandemi bør virkelig gjøre oss ta en titt på lokal kontroll.

Det virker som en tunge løft i dagens politiske miljø. Hvordan vil dere oppnå det?

Det er modeller av stater som er virkelig prøver å presse på dette problemet. Og dette er ikke progressiv lefty stater. Faktisk, de er stater på tvers av det politiske spekteret—fra Louisiana til Rhode Island. De er erkjennelsen av at staten har en svært viktig rolle å spille i å sikre at alle barn har tilgang til høy faglig kvalitet materialer.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *