Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvor Lenge Må Elevene Jobbe for å ha Råd til å Gå til College?

Hvor Lenge Må Elevene Jobbe for å ha Råd til å Gå til College?

Som kostnaden av å delta på college har steget og lønn har stagnert, elevene har funnet det stadig vanskeligere å betale for sin utdanning ved å jobbe i løpet av det akademiske året, sommer, eller begge deler. For å bedre forstå akkurat hvor mange timer med lav inntekt studenter må jobbe for å betale for en offentlig fire-årig høyskole i deres stat, Utdanning Stole på, er en allmennyttig forskning og advocacy gruppe, analysert 2017 data fra den føderale Integrert ta høyere Utdannelse Data System og den Nasjonale Konferansen av Statlige Lovgivere.

Organisasjonen finnes, i en rapport utgitt på tirsdag, at det var sjelden for elevene å være i stand til å arbeide så få som 10 timer i uken — mengden eksperter sier ikke forstyrrer akademisk suksess, og fortsatt tjener nok til å betale for undervisning, andre akademiske kostnader, og levekostnader. Faktisk, i nesten hver eneste tilstand, lav inntekt elevene ville ha til å arbeide mer enn 15 timer i uken til å betale for sine studier. Elevene å betale for college i New Hampshire ville ha lengst arbeidsuke, på nesten 45 timer.

Data i kartet nedenfor til å beregne antall timer på et minimum-lønn jobb som en første gang, full-time-student fra en familie tjene $30 000 i året eller mindre ville ha til å jobbe hver uke for å ha råd til netto pris på en fire-årig offentlig college.

Demokratenes presidentkandidat primære så langt har vært et løp for å se hvem som kan presentere de mest sjenerøse skattyter-finansiert plan for å løse ethvert problem fra helsevesenet til høyere utdanning. President Trump har lagt merke til og er angivelig ivrige etter å utvikle et konkurrerende plan for å takle student gjeld. Det er mye man kan gjøre for å hjelpe til med tyngende kostnad på college, men løsningene på bordet gå glipp av mark.

Demokratene’ generelle tilnærmingen, full lån tilgivelse for alle i gjeld studenter, er en sløsing retningslinjene har til hensikt å vinne politisk gunst med høyt utdannede velgere. I motsetning til den populære fortellingen, høye inntekter bære en øket andel av student gjeld som de er mye mer tilbøyelige til å ha gått på et dyrt college og oppholdt seg lenger, noen ganger låner igjen for eksamen eller profesjonelle skole. Sen. Elizabeth Warren plan faser ut berettiget til det høyeste inntekter, men er fortsatt svært regressive samlet. I henhold til Brookings Institution, nederst 60% av låntakere etter inntekt ville få bare om lag en tredjedel av de økonomiske fordelene av Ms. Warren plan.

De som sliter mest med å gjøre betalinger har en tendens til å bare ha et par tusen dollar i gjeld. Lovovertredelser og standard er mest hyppig blant låntakere med mindre enn $5000 i gjeld, fLegg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *