Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hva Lærere Trenger å Vite Om Studenter » Post-COVID Psykisk Helse

Hva Lærere Trenger å Vite Om Studenter » Post-COVID Psykisk Helse

Når jeg konkluderte med undervisning to fantastiske lavere seminarer bare et par uker siden mange av mine studenter var ikke en god plass. Virtuell undervisning i løpet av en global pandemi førte til noen spektakulære undervisning øyeblikk og muligheter til å undersøke nasjonen og dens mangfold som elevene levde gjennom intens politisk historie i mange unike steder. Men den eksterne miljø som gis slike øyeblikk også igjen mange av elevene mine er brent ut og sliter ved slutten av semesteret. Tre fysisk avbrutt virtuelle semestre under COVID-19 pandemi produsert utrolig mye stress og følelse av isolasjon. Våre studenter skal bli beæret for å prøve, og i mange tilfeller lykkes, for å gjøre avstanden utdanning og arbeid godt.

Som nasjon gjenåpner og in-person sosialisering begynner igjen, ønsker jeg å dele noen gode nyheter med en advarsel: helse for de som er i Gen Z – elevene mine som aldre varierer fra 18 til 24 – er drastisk bedre. Imidlertid, høyskoler og universiteter må være klar over at vår Generasjon Z studenter er i langt dårligere form enn det mange Gen Xers, Baby Boomers, og Stille generasjon lærere som underviser dem. Som en student i Inne i Høyere Utdanning er Studentenes Stemme Undersøkelse dessverre observert, «Ingen aktivt når ut og gjør at elevene gjør på OK, og ingen tar tiltak for å adressere de grunnleggende årsakene til problemene. Uansett hvor engstelig eller deprimert du er, at papir er fortsatt på fredag.»Min egen elevene ville komme til meg med historier som arbeider ofte ble mer intens i mange klasser fordi det ble antatt av professorene at det var mer tid til å lese, forske og skrive med liten anerkjennelse av de vanskeligheter som pandemien var å skape.

Utsagn av denne typen har blitt alt for vanlig på både virtuelt og i-person studiesteder i det siste året. Dermed er det viktig at de av oss i høyere utdanning være oppmerksom på hvor våre studenter er mentalt som studiesteder nytt i person denne høsten. Hvis vi ser bort psykiske belastninger studenter møter, faglige skyv og en depresjon-epidemien blant unge mennesker kan fortsette selv som pandemi forsvinner fra minnet.

Nyere data fra AEI ‘s Survey Center of American Life’ s nye rapporten State of American Vennskap, viser betydelig bedring i outlook og holdning blant Gen Z Amerikanere løpet av det siste året. I Mai i fjor, en urovekkende høy 61% av Gen Z Amerikanere regelmessig følte meg ensom eller isolert. Et antall som har sunket til 31% i dag. For et år siden, og omtrent halvparten av Gen Zers rapportert deprimert et par ganger i uken eller oftere. Ett år senere, er tallet ned til 28% – en nedgang på førti-to prosent.

Så mange skoler forberede seg til å åpne og re-tenke COVID-19 sikkerhetsprotokollene, jeg ønsker å være oppmerksom på at selv med disse forbedringene i psykisk helse blant studenter i alderen Amerikanere, Gen Zers er fortsatt sliter med i forhold til andre generasjoner. Baby Boomers og Tause Generasjon medlemmer – de som er i deres 60-tallet og slutten av 70-tallet henholdsvis – er i dag har halvparten så høy sannsynlighet for å rapportere deprimert i forhold til Gen Zers; 18% av Boomers og 16% av Silents, sammenlignet med 28% av Gen Zers. Foreldrene til Gen Zers, Gen Xers – som er i deres 40s og 50s – rapport lavere forekomst av depresjon, rundt 19%. Videre, ulikheter i ensomhet er mindre alvorlige, men likevel betydelig – 23% av Gen Xers, 19% av Boomers, og 23% av Silents sier de er ensomme mot 31% av Gen Zers.

Den nye AEI dataene viser også at Gen Z Amerikanerne er mer engstelige enn sine eldre kolleger. I dag, 40% av Gen Zers rapport følelse engstelig minst et par ganger i uken eller oftere, mens knapt halvparten av Boomers (22%) og Silents (18%) føler det på samme måte. En fjerdedel av Gen Zer foreldre – Gen Xers – rapport følelse engstelig på en ukentlig basis eller oftere. Videre, litt under en tredjedel av Gen Zers (26%) rapporterer følelse av at de ikke har noen som de kan stole på – spesielt mer enn 18% av sine Gen X foreldrene eller sine Boomer (16%) eller Stille besteforeldre (17%).

Den empiriske virkeligheten er enkel: antall college-alder Amerikanere som rapporterer at de føler seg ensom, isolert, og deprimerte, har monumentally redusert det siste året. Denne trenden vil forhåpentligvis fortsette som sommermånedene gir mulighet for mer sosialisering og flere Amerikanere som er vaksinert. Imidlertid kan dataene understreker virkeligheten av nedgangen i mental helse under global pandemi, og utsetter det store antallet yngre Amerikanere fortsatt sliter med.

Selv som pandemi avtar, mental helse nivåer av Gen Z igjen bak de eldre generasjonene kohorter. Med studenter som er ivrig etter å gjenoppta in-person å lære denne høsten, lærere og foreldre både må erkjenne at traumer og utfordringer studentene står overfor under pandemien ofte overskredet de utfordringer de står overfor seg selv. Så høstsemesteret tilnærminger, til tross for ikke å være lege eller nødvendigvis klar over den daglige helse-kamper og rutiner av våre elever, lærere og foreldre bør betale nærmere oppmerksomhet til elevenes trivsel og velvære. Et lite fleksibilitet og empati kan gå en lang vei både som nasjon og våre høyskoler helbrede og gå videre.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *