Roma, 24.feb. (Adnkronos Salute)- “som i perioden Med De store plagene I Egypt beskrevet Av Moses som kom etter hverandre, etter å ha overvunnet pandemien, blir denne krigens angst et element som desorienterer, undertrykker og gjør alle mer pessimistiske og skeptiske til fremtiden”. Så Til Adnkronos Hilser Massimo Di Giannantonio, president i den italienske Society Of Psychiatry på effekten at utbruddet av krigen i Hjertet Av Europa, etter to år med pandemi vil ha På hodet Av Italienerne.

“Med hensyn til Den reaktive tilstand av stemningen I Italienerne – forklarer Di Giannantonio – det er en tilstand av overbelastning av stress, overbelastning av bekymring og frykt om utsiktene for fremtiden. Pandemien-minnes eksperten – har brent en rekke psykiske energier, og nå krigen etter så mange år i Det Europeiske teatret, brenner håp om omstart. De energiene som kan komme fra avskaffelsen av unntakstilstanden, avskaffelsen av masken og ideen om at vi endelig kunne komme etter 2 års lidelse til en periode med effektiv omstart” tilbakestilles av dette spøkelset. “Krig i dag bringer med seg usikkerheten om utviklingen av krigsteateret, ressurskrisen, den mørke fargen på den nærmeste fremtid, ikke bare for oss selv, men også for våre kjære og spesielt for våre barn. En fremtid som allerede er massivt påvirket av pandemien”.

“For å ha styrken til å overvinne denne nødsituasjonen – forklarer psykiateren-er det nødvendig å gjøre en virkelighetstest som holder føttene på bakken, og det er å huske at vi har hatt andre store alvorlige kriseperioder i supermaktens sammenstøt: vi tenker på rakettkrisen på Cuba eller 11. September, og derfor-understreker han-må vi forstå at balansen mellom terror basert på gjensidig avskrekking er noe som beskytter oss mot de alvorligste konsekvensene av en atomkatastrofe. Vi vet at menneskeheten i løpet av 8000 år alltid har reagert på en enormt kreativ måte, og på en enormt konstruktiv måte, de psykiske reserver – høydepunkter Di Giannantonio – ikke bare kognitive, men fremfor alt emosjonelle av sapiens fortelle oss at til slutt den evolusjonære loven om tilpasning er en tilstand som tillater oss å overvinne de mest alvorlige katastrofer”.

Helse: psykiatere, ‘krig etter pandemi depresses og disorients’.

Post navigation


Leave a Reply

Your email address will not be published.