Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Gjennomtenkning Federal Student Aid: til Tross for Mange Problemer, Lån Har Aktivert Millioner for Å Få seg en Utdannelse

Gjennomtenkning Federal Student Aid: til Tross for Mange Problemer, Lån Har Aktivert Millioner for Å Få seg en Utdannelse

I 1965, den føderale regjeringen bestått Høyere Utdanning Act (HEA), som banet vei for dagens federal student loan program. Dens uttalte mål var «å gi støtte til både enkeltpersoner å forfølge ta høyere utdanning og institusjoner for høyere utdanning.»Mer enn et halvt århundre senere, programmets suksess kan karakteriseres som blandet, på best; total student låneporteføljen saldoen $1.4 milliarder, med betydelige nivåer av lovovertredelser.[1]

Mye av den politiske debatten om studielån sentre på mengden av gjeld som allerede er utstedt, eskalerende standard priser, og hva kan gjøres for å gjøre tilbakebetaling mer rimelig. Men ofte oversett i denne politiske debatten, er den generelle helsen til student låneporteføljen.

Færre enn 40% av student lån som er nedbetalt, ofte av andre årsaker enn standard. På samme tid, ny refinansiering student lån selskaper er rettet mot porteføljen er lavest risiko låntakere, noe som resulterer i en høyere risiko, som gir dårligere resultater føderale student lån i porteføljen.

Mens priser for standard og ikke-tilbakebetaling er høy og forventes å vokse, millioner av låntakere har fått en utdanning som kanskje ellers ikke ville vært mulig. På samme tid, programmet har gjort det mulig for regjeringen å redusere arbeidsledighet, ved å flytte et stort antall personer i høyere utdanning.

Som de fleste lån, student lån, yte kreditt fra långiver til en låntaker; på mange måter, dette er hvor likheter slutt. De skiller seg fra de fleste tradisjonelle lån, auto lån, kreditt-kort-kontoer, eller boliglån—i hvordan de blir gitt, hvordan de er tilbakebetalt, og, viktigst av alt, den hastigheten som de er tilbakebetalt. Disse forskjellene har betydning fordi de gjør det vanskelig å kvantifisere verdien av studentenes portefølje av lån, og derfor vanskelig å vurdere den sanne kostnaden for programmet.

I de fleste tradisjonelle lån, tilgang til midler er utvidet med långiver i påvente av fremtidige kontantstrømmer som inkluderer renter. Denne interessen kompenserer långiver for å ta på seg risiko og for tapte muligheter kostnader. Potensielle låntakere er vurdert for deres evne, stabilitet, og vilje til å tilbakebetale. I noen tilfeller, sikkerhet kan være nødvendig. Deretter, basert på en vurdering av disse i forhold til risiko, en rente som er avtalt, og en tilbakebetaling planen er etablert.

Men for føderale student lån, er det ingen fare gjennomgang av de fleste enkelte låntakere. Det er heller ikke det konkrete sikkerhet for långiver å holde. Tross alt, hvordan vil du få tilbake en utdannelse?

I tillegg tilbakebetaling av studielån bærer litt likhet med at de fleste tradisjonelle lån. Student låntakere har betydelig fleksibilitet på tidspunktet for sine første lånet betaling, og de kan gjentatte ganger reforhandle lånet er tilbakebetalt vilkår gjennom utsettelse, overbærenhet, eller andre alternativer, basert på deres personlige situasjon. Videre er enkelte student låntakere—herunder et betydelig antall av graduate student låntakere—kvalifisere for lån tilgivelse. Ofte tilgjengelig for de som arbeider i offentlig tjeneste yrker, lån tilgivelse gir låntakere til å gjøre mindre betalinger over et visst antall år—på hvilket tidspunkt, balansen av sine lån er tilgitt.

Selv studenter som ikke kvalifiserer for tilgivelse eller overbærenhet har et alternativ som andre typer lån, ikke gi. Inntekt-basert tilbakebetaling (IBR) planer tillate låntakere til å binde sine månedlige utbetalinger til sine inntekter, som kan variere betydelig over tid. Av $355 milliarder for tiden i IBR planer, Regjeringen Accountability Office nylig beregnet et tap på $74 milliarder kroner.[2] IBR påmelding er forventet å fortsette å vokse, noe som bare vil øke variasjonen av student lån tilbakebetaling.

Tradisjonelle lån sjelden, om noensinne, tilbyr disse fleksibel tilbakebetaling valg. Som et resultat, tradisjonelle lån er nesten alltid kategorisert som utfører (utbetalinger blir gjort i henhold til plan) eller nonperforming (betalinger ikke blir gjort på timeplanen). For studielån, derimot, disse enkle kategorier av ytelse er grumsete. Fordi studenten låntakere kan endre tilbakebetaling vilkår, det er vanskeligere å verdsette komplett portefølje av slike lån.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *