Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Den ‘Svarte Skatt’ Er Nøkkelen for å Forstå og Løse Svart Student gjeldskrisen i Tid COVID-19 og Utover

Den ‘Svarte Skatt’ Er Nøkkelen for å Forstå og Løse Svart Student gjeldskrisen i Tid COVID-19 og Utover

Det er ingen hemmelighet at Svarte folk må jobbe hardere og betale mer for å få samme fordeler og muligheter som sine Hvite eller ikke-Black jevnaldrende. Dette fenomenet er kjent som «Black skatt.»Dessverre, det blir klart at COVID-19 krisen er å øke kostnadene for å være Svart i usa enda mer.

Kutt rapporter som Svarte Amerikanere Er Uforholdsmessig å Dø av Coronavirus. I mellomtiden, Svarte beboerne i stater som Illinois, Michigan, North Carolina, og Louisiana er langt mer sannsynlig å teste positivt for COVID-19 enn Hvite innbyggerne i disse landene, i henhold til en artikkel i ProPublica. Det er ødeleggende, men ikke overraskende nyheter. COVID-19 diskriminerer ikke, men folk gjør. Hvis du er Svart i Amerika, er du mindre sannsynlig å ha helseforsikring og mer sannsynlig å ha tilstander som diabetes og høyt blodtrykk, som kan øke risikoen for å pådra og døende fra COVID-19. Hvis du er Svart, er du også mer sannsynlig å ha en lav-betalende jobb som krever sosial kontakt, og du er mindre sannsynlig å være i stand til å jobbe hjemmefra eller har sparepenger som ville tillate deg å hamstre på grunnleggende forsyninger og tåle den finansielle byrden av arbeidsledighet.

Som Kongressen vurderer hva du skal gjøre for å løse dette dypere offentlige helse-og økonomisk katastrofe, det må konto for uforholdsmessig kostnad av å være Svart i usa. Det vil bety å håndtere Svart student gjeldskrisen som var spinner ut av kontroll i god tid før den nye coronavirus dukket opp.

Forskning tyder på at, til tross for de utfordringene studenten gjeld og lave eksamen priser, kommer til college fortsatt lønner seg, i gjennomsnitt, med college nyutdannede å ha bedre sosiale og økonomiske resultater enn sine jevnaldrende. Men det er en grunn til det sies at «når Amerika får en kald, Svarte folk få lungebetennelse» (eller nå, enda verre, COVID-19):

For Svarte mennesker som bor i utkanten, stygge sannheten er at uansett krisen, den høyeste kostnaden vil alltid bæres av dem. Studenten gjeldskrisen er ikke noe unntak.
Svart elevene er mer sannsynlig å låne, låne mer, sliter med tilbakebetaling, og standard på sine studielån enn sine jevnaldrende. Data på student gjeld standard priser illustrerer det unike og alvorlighetsgraden av krisen for Svart låntakere. Standard oppstår etter at en låntaker er 270 dager for sent og er den mest katastrofale økonomiske utfallet av student gjeld. Misligholde ikke bare ruiner en persons kreditt, men det gjør fremtidige låneopptak dyrere og kan gjøre det vanskeligere å få en jobb, leie en leilighet, eller kjøpe et hus eller en bil. Halvparten av Svart låntakere som kom inn college i 2003-04 studieår standard på sine studielån i løpet av 12 år. Hva er mer, beskyttende faktorer som graden er fullført eller høy familien, som normalt ville shield låntakere fra ugunstig gjeld resultater, ikke nødvendigvis beskytte Svart låntakere. Faktisk, en Svart bachelorgrad mottakeren er mer sannsynlig standard enn en Hvit college dropout, og Svart låntakere fra familier i de høyeste inntektene forventes at lærere skal delta har høyere standard priser enn Hvite låntakere i de laveste inntektene forventes at lærere skal delta (se Tabell 1).Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *