Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Charter Skolen Talsmenn, San Diego NAACP Heve Innvendinger til Biden er Plukke for Nummer To Spot på Utdanning Avdeling

Charter Skolen Talsmenn, San Diego NAACP Heve Innvendinger til Biden er Plukke for Nummer To Spot på Utdanning Avdeling

President Joe Biden er nominasjon av Miguel Cardona for utdanning sekretær i stor grad har vært godt mottatt. Men hans valg til nummer to spot på avdelingen er å spørre noen innvendinger fra utdanning interesse grupper.

Charter skolen ledere og medlemmer av det Svarte samfunnet har hørtes alarmer over nominasjonen av Cindy Mår, skolesjef i San Diego Unified School District, å være avdelingens nestleder sekretær — et innlegg som tradisjonelt har ikke fått kontrovers.

Mens Marten har en entusiastisk støtte base, talsmenn for charter skolen sier at hun har tatt imot fagforeninger’ hard linje mot charter vekst. «Cindy Mår er en nysgjerrig plukke for en deputy secretary of education kandidat, gitt Biden administrasjonen oppfordrer til samhold, rasistiske egenkapital og støtte for å arbeide familier,» sa Nina Rees, president og administrerende DIREKTØR for National Alliance for Offentlig Charter Skolen.

Som Cardona, hun har K-12 klasserom, og har blitt hyllet som en leder i avsluttende prestasjon hull. Men mens Cardona har uttrykt en mer nøytral posisjon på charter skoler, Mår stammer fra en tilstand hvor charter og tradisjonelle skoler ofte kolliderer. Hun spilte en rolle i å nå en våpenhvile i den kampen, og har argumentert for å dømme charter skoler basert på deres økonomiske innvirkning på tradisjonelle offentlige skoler. Med bekreftelse saksbehandlingen for etaten tjenestemenn som allerede er i gang, hennes syn kunne føre til spørsmål fra Kongressen.

Charter talsmenn sier de er mest plaget av sin stilling med California Teachers Association. I 2018, hun holdt en pressekonferanse for å markere en rapport fra I offentlighetens Interesse, en tenketank, som beregnet at San Diego-distriktet mister nesten $66 millioner kroner i året når studenter som melde i båter. I den Offentlige Interesse er en del av Partnerskapet for Arbeid med Familier, en union-finansiert koalisjon av progressive organisasjoner.

Jed Wallace, en tidligere DIREKTØR i California Charter Skoler Association som nå forfatterne CharterFolk blogg, sa at det var overraskende at en inspektør ville tout en rapport som han kalte «en fullstendig og absolutt hit jobb.”

Han respekterer Mår som pedagog. Når du snakker med henne, sa han, «Det føles som om hun var i klasserommet i går.»San Diego, la han til, var blant de første distriktene i staten til å inkludere charter skoler i et fasiliteter obligasjonslån, som bidro til et godt forhold mellom kontrakter og distriktet.

For Ian Pumpian, administrerende DIREKTØR for helsefag på Videregående Skole og Middle College, at forholdet i gang 14 år siden, da han viste opp ved Central Elementary School, hvor Mår var rektor, for å diskutere hvordan de kunne arbeide sammen.

«Hun var genuint interessert i å høre mine tanker om hvordan charters kan tjene som R&D [forskning og utvikling] for skolekretser og tradisjonelle skoler,» sa han. «Til denne dagen, Cindy og jeg diskuterer fortsatt til å gjenoppfinne typer samarbeid som mulig mellom kontrakter og tradisjonelle skoler.”

Men det var Marten deltakelse på California Gov. Gavin Newsom ‘ s charter skolen task force i 2019 som Wallace sa gir ham «en dypere følelse av bekymring enn optimisme.”

Hun hevdet i favør av distriktene som blir den primære authorizers av kontrakter, noe som begrenser muligheten til å appellere fornektelser og gi distriktene rett til å nekte programmer basert på tapt student finansiering — alle posisjoner som var trulova av California ‘ s lærere fagforeninger.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *