Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Hvis mitt liv kommer til å bety noe

Biden Er ikke Fokusert på Charter Skolen, men Han Bør Være

Biden Er ikke Fokusert på Charter Skolen, men Han Bør Være

Nylig sverget-i President Joe Biden tilbudt en lang liste av mål for sitt presidentskap i sin innsettelsestale—høvding blant dem var å gjenoppbygge post-COVID-19 Amerikanske økonomien, og tar for seg systemisk rasemessige og økonomiske ulikheter. Disse er enorme oppgaver—men, utgangspunkt for både kan være så enkelt som ABC.

Eller rettere sagt, hvordan usas studentene lærer sin ABC.

Utdanning reformatorene har lenge kjempet for charter skolen som en måte å lukke rase – og inntekter relatert til utdanning hull. Og etter en tid av støtte under Obama-administrasjonen og en overflod av forskning som peker til deres suksess, tilfelle for utvidet charter skolen utdanning kunne ikke vært klarere.

Etter at Obama forlot kontoret, men det Demokratiske partiet slått sur på charter skolen. Senatorer Warren og Sanders bashed charter skoler og valg av skole i løpet av de Demokratiske primærvalgene. Selv Biden, som hadde fast plass på første rad for å lykkes med charter skoler under hans tidligere sjef ‘ s watch, er angitt på kampanje-trail som charter schools «siphon off penger til våre offentlige skoler, som allerede er i nok trøbbel.”

Men det er mulig at President Biden vil endre sin melodi nå som han er på kontoret. Nye US Secretary of Education Miguel Cardona er en moderat når det kommer til charter skolen. Som Connecticut Kommissær for Utdanning, fungerte han som en charter skolen authorizer, typisk for mange lokale og statlige utdanningsmyndigheter ledere. Cardona, er ikke offentlig pro – eller anti-charter, en indikasjon på at Biden kan ikke demonter eller fremme charter skolen mens i office.

En apatisk tilnærming til charter schools, men ville overse en klar, tydelig og bevis-basert løsning til å fremme de uttalte målene for Biden kampanje. Med sterk støtte til charter schools, den nye administrasjonen har anledning til å angripe den verste feil av vårt utdanningssystem, et system som systematisk ulemper noen av de mest sårbare medlemmene av vårt samfunn. For å bryte gjennom syklusen av generasjonene fattigdom og øke rikdom for etniske minoriteter og familier med lav inntekt, charter skolen er et stort skritt i riktig retning.

COVID-19 har wreaked kaos på familier med lav inntekt og etniske minoriteter. For barn å miste utdanning under pandemien, innmelding i en vellykket charter skolen kunne reversere dette tapet. En 2015 Senter for Forskning på Utdanning Utfall studie fant at urban charter skoler gir elevene sine tilsvarende 40 ekstra skoledag for læring i matematikk og 28 dager ekstra for læring i lesing i året. En Princeton-Brookings studie selv finner ut at du deltar på noen av høy utfører urban charter schools for bare tre år kan produsere test score får «tilsvarende størrelsen av OSS i svart-hvitt achievement gap.”

Den samfunnsøkonomiske kostnaden av America ‘ s rase – og resultat-basert achievement gap er overveldende, både i form av egen inntekt og BNP. En 2009 McKinsey-rapporten anslår at hvis USA rasistiske achievement gap hadde blitt stengt av 1998, USA BNP et tiår senere ville ha vært $525 milliarder høyere og samlet resultat ville ha vært $160 milliarder kroner høyere. Samme rapport anslår at hvis achievement gap mellom lav – og høy inntekt elevene hadde blitt stengt av 1998, 2008-USA-BNP ville ha vært $670 milliarder kroner høyere.

Den Biden-Harris overgang nettside heter det: «Det er ingen større økonomisk motor i verden enn hardt arbeid og oppfinnsomhet av det Amerikanske folk.»Charter schools er en av de beste måtene å bygge opp økonomien gjennom en bedre utdannet arbeidsstyrke mens lukke ødeleggende achievement gap som har bare utvidet under pandemien.

For å oppnå den høye mål, og Biden administrasjonen bør vurdere å fordele en større del av budsjettet til den føderale Charter Schools Program (CSP), som i dag mottar mindre enn 1% av alle føderale K-12 utgifter, selv om 6,5% av barna på offentlige skoler delta charter skolen. Biden kan også presse byer til å løfte caps begrense charter påmelding og bruke tilskudd og incentivordninger for å oppmuntre til charter skolen åpning og vekst i hele landet. Dette ville bidra til at mer enn 5 millioner Amerikanske barn for øyeblikket på venteliste for charter skolen.

Dette er ikke tidspunktet for å innta en nøytral tilnærming til charter skolen. Den Biden administrasjonen har grunnlaget for en ekstraordinær utdanning løsning før dem, som i sin tur ville hjelpe noen av sine viktigste mål. For å fjerne rase – og inntekter relatert til utdanning hull og øke vår økonomi, må vi investere i America ‘ s charter skolen.Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *